Ви купили робот-пилосос iRobot Roomba.

З чого почати? На що звернути увагу? Це відео допоможе вам швидко розібратися в тому, як влаштований робот-пилосос, і швидко запустити його в роботу.

 

Відео знято на прикладі роботів-пилососів для сухого прибирання Roomba 700 серії:

  • Robot Roomba 760;
  • Robot Roomba 770;
  • Robot Roomba 780;
  • iRobot Roomba 790.

 

Роботи-пилососи iRobot Roomba 700 серії

Інструкція з швидкого запуску робота-пилососа iRobot Roomba:

  1. Відкрийте контейнер, в якому знаходиться робот-пилосос. Витягніть з контейнера захисну картонку. Переверніть робот-пилосос, видаліть жовту плівку, що закриває батарею.
  2. Розкрийте пакування, в якому знаходиться зарядна база, блок живлення, і підключіть до мережі 220V.
  3. Встановіть робот на зарядну базу. Перша зарядка робота має тривати не менше 16 годин. Виконання цієї рекомендації дозволить оптимально використовувати ресурс акумулятора та продовжить термін його служби.
  4. Встановіть потрібну мову в меню Roomba. Для цього натисніть кнопку «DOCK» на кілька секунд. Робот-пилосос в звуковому режимі почне перераховувати всі доступні мови (16 мов). Натискаючи кнопку «CLEAN», виберіть потрібну мову. Натисніть кнопку «CLEAN» на кілька секунд для підтвердження вибору.
  5. Встановіть поточний час. Натисніть кнопку "CLOCK" — ви зайдете в режим встановлення часу. За допомогою кнопок «DAY», «HOUR» та «MINUTE» виберіть поточний день тижня, години та хвилини. Натисніть кнопку «OK» для підтвердження.
  6. Встановіть графік прибирання Roomba. Натисніть кнопку "SCHEDULE" — ви зайдете в режим встановлення графіка прибирання. Аналогічно, використовуючи кнопки «DAY», «HOUR» та «MINUTE» запрограмуйте необхідні дні тижня та час, коли iRobot Roomba має розпочати прибирання. У зазначений час робот-пилосос самостійно увімкнеться, проведе прибирання всієї квартири й повернеться на зарядну базу для заряджання.
  7. Щоб увімкнути iRobot Roomba вручну, просто натисніть на кнопку «CLEAN». Повторне натискання поставить цикл прибирання на паузу. Після закінчення циклу прибирання робот сам повернеться на док-станцію для підзарядки.