Укр
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

ПН-ПТ: 10:00 - 19:00

СБ-НД: 10:00 - 17:00

0

Aquabot K200 Plus

Aquabot K200 Plus — автоматичний робот пилосос для басейнів. Призначений для очищення приватних водойм довжиною до 10 метрів та площею до 80 кв. м. Очищає дно, стінки, ватерлінію басейнів різної форми та з  будь-яким  типом облицювання (лайнер, плитка, мозаїка, композит).

Працює від мережі. Має 2 цикли прибирання: прискорене тривалістю 1 годину, й стандартне очищення впродовж 2 годин.

Оснащений вологозахищеним нетонучим кабелем довжиною 18 метрів з поворотною муфтою, яка перешкоджає заплутуванню кабелю.

Серед особливостей моделі — інтелектуальна навігаційна система, потрійний двигун, подвійний 4D-картридж для фільтрації води.

Подвійний 4D-картридж для фільтрації води

Система прибирання Aquabot K200 Plus

Удосконалена приводна система

Покращена приводна система допомагає роботу швидко пересуватися під водою й ефективно очищати чашу басейну, не пошкоджуючи покриття:

  • Два потужні двигуни з технологією зубчастої передачі Breezer приводять в рух бічні гусениці 
  • Насос для всмоктування сміття має регульовану потужність, що допомагає ретельно очищати поверхні та фільтрувати воду

Двигуни низької напруги характеризуються економним енергоспоживанням та високою продуктивністю — потужність всмоктування становить 19 м³/год.

Очисні валики

Aquabot K200 Plus обладнаний  4 валиками з піноматеріалу, які чудово адаптуються під різні типи поверхонь. Легко ковзають чашею басейну та якісно прибирають осіле сміття, пісок, водорості. 
Додатково вібраційна щітка допомагає роботу впоратися з прилиплим брудом та нальотом.
Зібране сміття всмоктується через два отвори на дні пилосмока, що забезпечує більш ретельне та швидке очищення поверхонь.

Система фільтрації

Робот оснащений подвійним фільтрувальним картриджем з тривимірної мікрофібрової тканини, яка ефективно затримує не тільки бруд, а й вловлює мікрочастинки пилу, спори цвілі розміром до 2 мікрон.

Герметична конструкція фільтр-картриджів надійно утримує зібраний бруд, щоби він не потрапив знову у воду.

Система фільтрації Aquabot K200 Plus

Функціонал Aquabot K200 Plus

Оновлена система навігації

Гіроскопічна технологія Gyro та інтелектуальний навігаційний алгоритм AquaSmart System забезпечують ефективне прибирання.

За допомогою гіроскопа Aquabot K200 Plus сканує поверхні й самостійно обирає оптимальний маршрут пересування. В процесі роботи прибиральник постійно оновлює й фіксує інформацію щодо форми та розміру штучної водойми, виявляє перешкоди й за потреби автоматично коригує напрямок руху.

Алгоритм AquaSmart System допомагає роботу планувати енергоефективний маршрут прибирання, щоби за один цикл очищення гаджет зміг покрити всю площу басейну. Це дозволяє ретельно й швидко очищати поверхні, уникаючи заїзду на прибрані ділянки.

Покращений блок живлення та управління

Оновлений блок живлення Saturn допоможе зручно керувати роботом: ви зможете швидко вибрати необхідний цикл очищення  й запустити пилосмок в роботу одним натисканням на кнопку “Старт” на панелі керування. Після закінчення прибирання робот вимкнеться автоматично.

Оновлений блок живлення Saturn

Особливості Aquabot K200 Plus

Датчик холостого ходу

Aquabot K200 Plus оснащений датчиком холостого ходу, тому ви можете не хвилюватися, що робот випадково вийде з води під час прибирання: сигнал з датчика поверне прибиральника в басейн й він продовжить працювати.

Датчик холостого ходу

Просте обслуговування

Робот для басейнів має зручну конструкцію, яка дозволяє легко звільнити пристрій від зібраного сміття. Для цього потрібно відкрити кришку у верхній частині корпусу, дістати фільтр й промити його водою, а потім встановити на місце.

Регульована ручка

Пилосмок обладнаний функціональною ручкою, за допомогою якої можна змінювати напрямок руху або ж переносити робота. Також ручку можна зафіксувати в діагональному положенні, що полегшить  доступ до вертикальних поверхонь, й допоможе зручно очищати стінки, ватерлінію басейну.

 

Думка експерта магазину Смарт Робот:

«Aquabot K200 Plus - завдяки сучасній навігації Gyro та Aquasmart робот ретельно очистить ваш басейн без пропусків. Окрім чищення дна, стін та інших поверхонь, Aquabot K200 Plus також якісно очищає воду завдяки подвійному 4D фільтру, який відфільтровує частки до 2 мкм.  
Якщо ви є власником басейну довжиною до 10 м і загальною площею до 80 м², то Aquabot K200 Plus є ідеальним рішенням у ваших умовах.»

 

Придбати Aquabot K200 Plus з безкоштовною доставкою по Києву та Україні можна в нашому інтернет-магазині. Ми приймаємо до оплати банківські картки Visa / MasterCard, працюють системи безвідсоткового розтермінування.

 

З’явилися питання?

Телефонуйте або завітайте до нашого шоуруму:

(097) 578-74-01

(063) 418-14-51

Виробник Тайвань
Призначення Домашні басейни
Площа басейну, м2 80
Довжина басейну, м 10
Поверхні для прибирання Дно, Стіни, Ватерлінія
Продуктивність, м³/год 19
Фільтрація води (мікрони) 2
Керування Кнопки на блоці живлення
Живлення Від мережі
Довжина кабелю живлення, м 18
Ємність акумулятора
Особливості Датчик виходу з басейну
Гарантія 36 місяців
Комплектація Інструкція, Гарантійний талон, Дисконтна картка, Багаторазовий 4D фільтр - 1 шт., Візок для транспортування та зберігання
Працює від розетки? Яка довжина шнура?
Відповісти
Олегу, доброго дня!
Так, Aquabot K200 Plus працює від мережі та має кабель живлення довжиною 18м!
Гарного дня!

Відповісти
Дуже вдячна за консультацію та швидку доставку)
Відповісти
Інно, доброго дня!
Дякуємо за відгук.
Завжди раді допомогти, тож звертайтесь!
Гарного дня!
Відповісти
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати

Робот пилосос для басейнів Aquabot K200 Plus

Артикул 30011
Немає в наявності
66 518 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Вартість доставки

  • на суму більше 2000 грн — безкоштовно;
  • на суму менше 2000 грн  — 99 грн.

В більшості випадків ми виконуємо доставку в день замовлення.

  • готовкою кур'єру;
  • Visa/MasterCard кур'єру;
  • Visa/MasterCard на сайті;
  • безготівковий розрахунок;
  • накладений платіж;
  • Оплата Частинами .

Обмін або повернення товару протягом 14 днів з моменту покупки згідно Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 9)

Повернення товарів неналежної якості здійснюється після підтвердження висновком експертизи (сервісного центру) відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 8).

Вгору