Укр
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

ПН-ПТ: 10:00 - 19:00

СБ-НД: 10:00 - 17:00

0

Aquabot UR300

Aquabot UR300 — технологічний робот пилосос для басейнів. Використовується для чищення дна, стінок, ватерлінії приватних водойм довжиною до 15 метрів й площею до 80 кв.м. Очищає басейни різної форми та з будь-яким типом поверхні (плитка, композит, мозаїка, лайнер).

Працює від мережі. Має 2 цикли прибирання (90 та 120 хвилин). Оснащений вологозахищеним електрокабелем поплавкового типу з захистом від скручування. Довжина кабелю 18 метрів, що дозволяє гаджету вільно рухатись в різних напрямках.

Серед особливостей моделі — інтелектуальна система навігації, система Platforma Dual з двома двигунами, змінний подвійний 4d-картридж.

Змінний подвійний 4d-картридж

Система прибирання Aquabot UR300

Удосконалена приводна система

Робот пилосос оснащений інноваційною системою Platforma Dual, яка поєднує в собі 2 двигуни низької напруги:

  • Один  двигун відповідає за рух гаджета. Генерує потужне всмоктування для кращого зчеплення з поверхнями.
  • Другий двигун використовується для всмоктування  сміття

Двигуни характеризуються економним енергоспоживанням та високою продуктивністю. Потужність всмоктування становить 19 м³/год.

Система Platforma Dual контролює окремо роботу кожного двигуна, що подовжує термін експлуатації пилосмока й спрощує технічне обслуговування.

Очисні валики

Aquabot UR300 оснащений ПВА валиками  та гусеничними колесами з гуми. Ролики з піноматеріалу чудово підлаштовуються під різні поверхні, забезпечуючи легке ковзання. Ефективно чистять чашу басейну від мулу, піску, слизового нальоту, водоростей.

Робот також має бічні виступи на корпусі, що допомагає вправно маневрувати у важкодоступних місцях й без проблем долати перешкоди.

Система фільтрації

Робот оснащений подвійним фільтрувальним 4D-картриджем. Тривимірна мікрофіброва тканина здатна затримувати не тільки бруд, а й може вловлювати мікрочастинки пилу, сміття, спори цвілі розміром до 2 мікрон. 
Герметична конструкція картриджа надійно утримує зібране сміття, щоби воно не потрапило назад у воду.

Система фільтрації

Функціонал Aquabot UR300

Система навігації

Для ефективного очищення басейну робот обладнаний інтелектуальним навігаційним алгоритмом Smart, за допомогою якого обчислює енергоефективний маршрут руху, щоби покрити всю поверхню водойми й прискорити процес очищення.

Робот також використовує гіроскопічну систему Gyro, яка допомагає сканувати поверхні. Гаджет постійно збирає й оновлює дані, самостійно визначає форму та розмір басейну й обирає оптимальну траєкторію пересування.

Керування гаджетом

Aquabot UR300 простий та зрозумілий в керуванні. Для початку роботи необхідно занурити пристрій у воду, вибрати необхідні параметри очищення й натиснути кнопку “Старт” на блоці управління.

 

Особливості Aquabot UR300

Датчик холостого ходу

Робот оснащений спеціальним датчиком виходу з води: якщо під час очищення гаджет випадково вийде на сушу, то сигнал з датчика поверне його назад в басейн.

Датчик холостого ходу

Регульована ручка

Робот для басейнів обладнаний функціональною ручкою, яку  можна використовувати  для зміни траєкторії руху або для перенесення гаджета. Також ручку можна зафіксувати в діагональному положенні, що допоможе зручно очищати стінки та ватерлінію басейну.

Просте обслуговування

Корпус з верхнім доступом забезпечує легке очищення робота після закінчення циклу прибирання: фільтр можна легко витягнути через верхню кришку, промити проточною водою й встановити на місце.

 

Думка експерта магазину Смарт Робот:

«Aquabot UR300 - робот, який здатен швидко та якісно почистити басейн і не тільки. UR300 оснащений двома картриджами з мікрофібри, які фільтрують воду від найдрібніших забруднень завдяки системі 4D фільтрації (до 2 мкм). Також робот оснащений спеціальними валиками та віброщіткою для ефективного прибирання дна, стін та ватерлінії. За роботу мийника відповідає 3 двигуни: один - втягує бруд, два інші - для переміщення. З цікавих функцій Aquabot UR300 можна відмітити індикатор заповнення фільтра та датчик холостого ходу, який не дозволяє роботу виходити з води. Якщо ваш басейн довжиною до 15 м, то UR300 стане незамінним помічником у догляді за ним.»

 

Придбати Aquabot UR300 з безкоштовною доставкою по Києву та Україні можна в нашому інтернет-магазині. Ми приймаємо до оплати банківські картки Visa / MasterCard, працюють системи безвідсоткового розтермінування.

 

З’явилися питання?

Телефонуйте або завітайте до нашого шоуруму:

(097) 578-74-01

(063) 418-14-51

Виробник Ізраїль
Призначення Домашні басейни
Площа басейну, м2 80
Довжина басейну, м 15
Поверхні для прибирання Дно, Стіни, Ватерлінія
Продуктивність, м³/год 19
Фільтрація води (мікрони) 2
Керування Кнопки на блоці живлення
Живлення Від мережі
Довжина кабелю живлення, м 18
Ємність акумулятора
Особливості Датчик виходу з басейну
Гарантія 24 місяці
Комплектація Інструкція, Гарантійний талон, Дисконтна картка, Багаторазовий 4D фільтр - 1 шт., Візок для транспортування та зберігання
Хто виробник?
Відповісти
Михайле, доброго дня!
Країна виробник Ізраїль, також на робот діє гарантія 2 роки від офіційного сервісного центру!
Гарного дня.
Відповісти
Дякую за консультацію та швидку доставку.
Відповісти
Олександре, доброго дня!
Дякуємо за відгук.
Завжди раді допомогти!
Гарного дня.
Відповісти
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати

Робот пилосос для басейнів Aquabot UR300

Артикул 23703
Немає в наявності
42 174 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Вартість доставки

  • на суму більше 2000 грн — безкоштовно;
  • на суму менше 2000 грн  — 99 грн.

В більшості випадків ми виконуємо доставку в день замовлення.

  • готовкою кур'єру;
  • Visa/MasterCard кур'єру;
  • Visa/MasterCard на сайті;
  • безготівковий розрахунок;
  • накладений платіж;
  • Оплата Частинами .

Обмін або повернення товару протягом 14 днів з моменту покупки згідно Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 9)

Повернення товарів неналежної якості здійснюється після підтвердження висновком експертизи (сервісного центру) відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 8).

Вгору