Укр
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

ПН-ПТ: 10:00 - 19:00

СБ-НД: 10:00 - 17:00

0

Aquabot UR400

Aquabot UR400 — високотехнологічний робот пилосос для басейнів. Призначений для очищення штучних водойм довжиною до 15 метрів й площею до 80 кв.м. Якісно очищає дно, стінки, ватерлінію басейнів з будь-яким покриттям (лайнер, композит, мозаїка, плитка).

Працює від мережі. Має 3 цикли очищення — 60, 120, та 150 хвилин. Обладнаний вологозахищений нетонучим кабелем довжиною 18 метрів, що дозволяє гаджету вільно рухатися в різних напрямках.

Серед особливостей моделі — удосконалена навігаційна система, потрійний двигун, змінний фільтрувальний 4D-картридж.

Aquabot UR400

Система прибирання Aquabot UR400

Приводна система

Робот оснащений 3 двигунами низької напруги, які об'єднані в єдину систему Platforma Dual:

  • Два двигуни генерують потужне всмоктування, що допомагає роботу впевнено пересуватись під водою
  • Третій двигун забезпечує ретельне всмоктування сміття

Platforma Dual окремо контролює роботу кожного двигуна: система визначає необхідну потужність всмоктування й підлаштовує двигуни під різні умови прибирання. Відтак, підвищується ефективність очищення, а також подовжується термін експлуатації пилосмока.

Очисні валики

Aquabot UR400 для очищення поверхонь використовує 4 роликових щітки з піноматеріалу та гумові колеса з гусеничним приводом. Ролики чудово підлаштовуються під рельєф басейну, легко ковзають поверхнями та якісно очищають чашу водойми від піску, водоростей, мулу.
Додатково робот обладнаний віброщіткою, яка допомагає очищати поверхні від прилиплого бруду.

Бічні виступи на корпусі допомагають прибиральнику маневрувати, завдяки чому він легко долає перешкоди й без проблем очищає сходи й інші важкодоступні місця.

Система фільтрації

Робот обладнаний змінним  4D-фільтром, який складається з двох окремих картриджів. Фільтр виконаний з еластичної мікрофібрової тканини, яка ефективно затримує бруд, а також вловлює мікрочастинки пилу, спори плісняви розміром до 2 мікрон. 

Система фільтрації

Функціонал Aquabot UR400

Система навігації

Покращена навігаційна система Gyro з інтелектуальним алгоритмом Smart допомагають роботу ефективно та швидко очищати басейн.

За допомогою вбудованого гіроскопа Aquabot UR400 сканує поверхні, вивчає та запам'ятовує форму й розмір басейну. Самостійно прокладає маршрут очищення, і в процесі роботи постійно оновлює інформацію, щоби в разі потреби відкоригувати траєкторію руху.

Завдяки навігаційному алгоритму Smart прибиральник може самостійно розрахувати енергоефективну траєкторію пересування, що дозволяє оптимізувати процес очищення та скорочує тривалість прибирання.

Смарт керування

Роботом зручно керувати за допомогою мобільного застосунку Aquabot RC. Зі смартфона ви можете:

  • Запустити потрібний цикл очищення
  • Налаштувати графік прибирання
  • Змінювати напрямок руху
  • Контролювати роботу пилосмока тощо

Смарт керування

Особливості Aquabot UR400

Датчик холостого ходу

Вбудований датчик холостого ходу повертає робота назад в басейн, якщо він під час прибирання випадково вийде з води.

Просте обслуговування

Робот обладнаний системами Top Access та Easy Open, які забезпечують швидкий і легкий доступ до фільтра: щоби після закінчення прибирання звільнити робота від зібраного сміття, достатньо відкрити кришку у верхній частині корпусу й витягнути картридж. 

Регульована ручка

Робот має функціональну ручку, за допомогою якої можна переносити гаджет, а також змінювати траєкторію руху. А для зручного очищення стінок, ватерлінії ручка фіксується в діагональному положенні.

Регульована ручка

 

Думка експерта магазину Смарт Робот:

«Aquabot UR400 - флагманська модель у лінійці UR. У порівнянні з молодшою моделлю робота оснастили дистанційним керуванням зі смартфона та додатковим режимом максимально ретельного очищення. UR400 - це робот, який здатен швидко та якісно почистити басейн і не тільки. Aquabot оснащений двома картриджами з мікрофібри, які фільтрують воду від найдрібніших забруднень завдяки системі 4D фільтрації (до 2 мкм). Також робот оснащений спеціальними валиками та віброщіткою для ефективного прибирання дна, стін та ватерлінії. За роботу мийника відповідає 3 двигуни: один - втягує бруд, два інші - для переміщення. З цікавих функцій Aquabot UR400 можна відмітити індикатор заповнення фільтра та датчик холостого ходу, який не дозволяє роботу виходити з води. Якщо ваш басейн довжиною до 15 м, то UR400 стане незамінним помічником у догляді за ним.»

 

Придбати Aquabot UR400 з безкоштовною доставкою по Києву та Україні можна в нашому інтернет-магазині. Ми приймаємо до оплати банківські картки Visa / MasterCard, працюють системи безвідсоткового розтермінування.

 

З’явилися питання?

Телефонуйте або завітайте до нашого шоуруму:

(097) 578-74-01

(063) 418-14-51

Виробник Ізраїль
Призначення Домашні басейни
Площа басейну, м2 80
Довжина басейну, м 15
Поверхні для прибирання Дно, Стіни, Ватерлінія
Продуктивність, м³/год 19
Фільтрація води (мікрони) 2
Керування Смартфон, Кнопки на блоці живлення
Живлення Від мережі
Довжина кабелю живлення, м 18
Ємність акумулятора
Особливості Датчик виходу з басейну
Гарантія 24 місяці
Комплектація Інструкція, Гарантійний талон, Дисконтна картка, Багаторазовий 4D фільтр - 1 шт., Візок для транспортування та зберігання
Яка довжина кабелю?
Відповісти
Олександре, доброго дня!
Aquabot UR400 обладнаний вологозахищений нетонучим кабелем довжиною 18 метрів, що дозволяє гаджету вільно рухатися в різних напрямках.
Гарного дня!
Відповісти
Дякую за швидку доставку!
Відповісти
Марино, доброго дня!
Дякуємо за відгук.
Завжди раді допомогти.
Гарного дня!
Відповісти
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати

Робот пилосос для басейнів Aquabot UR400

Артикул 23702
Немає в наявності
71 012 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Вартість доставки

  • на суму більше 2000 грн — безкоштовно;
  • на суму менше 2000 грн  — 99 грн.

В більшості випадків ми виконуємо доставку в день замовлення.

  • готовкою кур'єру;
  • Visa/MasterCard кур'єру;
  • Visa/MasterCard на сайті;
  • безготівковий розрахунок;
  • накладений платіж;
  • Оплата Частинами .

Обмін або повернення товару протягом 14 днів з моменту покупки згідно Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 9)

Повернення товарів неналежної якості здійснюється після підтвердження висновком експертизи (сервісного центру) відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 8).

Вгору