Укр
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

ПН-ПТ: 10:00 - 19:00

СБ-НД: 10:00 - 17:00

0

Aquabot Magnum Junior

Aquabot Magnum Junior — автономний робот пилосос для басейнів. Швидко очищає дно, стінки, ватерлінію та сходинки. Використовується для прибирання приватних та комерційних басейнів довжиною до 20 метрів з будь-яким типом облицювання.

Працює від мережі. Має 3 цикли прибирання тривалістю 180, 240 та 300 хвилин.
Обладнаний вологозахищеним електрокабелем поплавкого типу. Довжина кабелю складає 30 метрів, що дозволяє роботу легко діставатися найвіддаленіших куточків басейну.

Особливості моделі — інтелектуальна система навігації, а також 3 двигуни, які об'єднані єдиною системою Platforma Dual. 

Aquabot Magnum Junior — автономний робот пилосос для басейнів

Система прибирання Aquabot Magnum Junior

Покращена приводна система

Ефективне прибирання забезпечують 3 двигуни, об'єднані в єдину систему Platforma Dual:

  • Один безколекторний двигун використовується для всмоктування осілого бруду й пливучого сміття, а також для фільтрації води
  • Решта два безколекторних двигуни генерують потужне всмоктування, що допомагає роботу швидко й впевнено рухатись поверхнями

Система Platforma Dual підлаштовує роботу кожного двигуна під конкретні умови прибирання, що дозволяє підвищити продуктивність очищення.

Очисні валики

Aquabot Magnum Junior для чищення поверхонь використовує 4 роликових щітки з піноматеріалу. Валики чудово підлаштовуються під рельєф водойми й легко ковзають поверхнями, не пошкоджуючи покриття. Ефективно очищають чашу басейну від мулу, піску та слизового нальоту.

Система фільтрації

Робот для басейнів обладнаний двошаровим багаторазовим фільтр-мішком, який розташований у нижній частині корпусу. Фільтр ефективно затримує бруд, пливуче  сміття, а також додатково фільтрує воду від мікрочастинок пилу, плісняви розміром до 2 мікронів.

Система фільтрації Aquabot Magnum Junior

Функціонал Aquabot Magnum Junior

Інтелектуальна навігація

Ефективне прибирання забезпечує навігаційний алгоритм AquaSmart System з гіроскопічною системою Gyro та технологією AquaControl.
Гіроскоп допомагає прибиральнику визначити форму й розмір басейну. Залежно від обраного циклу очищення гаджет кожні 20/60 секунд фіксує й аналізує інформацію, а потім обирає оптимальний маршрут пересування. А якщо робот зіб'ється зі шляху, то гіроскоп автоматично скоригує напрямок руху.

Також Aquabot Magnum Junior відмінно чистить басейни прямокутної форми: за допомогою гіроскопа мийник прокладає траєкторію очищення в  90 градусів, що допоможе ретельно очистити всю поверхню без пропусків.

Алгоритм AquaSmart System оптимізує процес прибирання й допомагає вибрати енергоефективну траєкторію пересування, щоби пристрій міг швидше очистити всю площу басейну.

Додатково технологія AquaControl дає змогу запрограмувати роботу пристрою: покращений блок живлення з консоллю керування допоможе встановити необхідні налаштування, як от форма басейну, режим та інтенсивність прибирання тощо.

Керування гаджетом

Керувати роботом можна з пульта ДК, або ж за допомогою блока управління. 

Керувати роботом можна за допомогою блока управління

Особливості Aquabot Magnum Junior

Датчик холостого ходу

Якщо під час очищення  робот випадково вийде з води, то спрацює датчик холостого ходу й прибиральник повернеться до басейну, щоби продовжити роботу.

Просте обслуговування

Зручна конструкція дозволяє легко звільнити пилосмок від зібраного сміття. Для цього потрібно відкрити люк в нижній частині корпуса,  витягти фільтрувальний мішок  й промити його струменем води.

Регульована ручка

Робот обладнаний функціональною ручкою, за допомогою якої можна змінювати траєкторію руху пилосмока або переносити його в потрібне місце. Також ручку можна зафіксувати в діагональному положенні для зручного очищення стінок та ватерлінії басейну.

 

Думка експерта магазину Смарт Робот:

«Aquabot Magnum Junior - один з небагатьох роботів для чистки басейнів, який здатен підтримувати чистоту у басейнах площею до 200 м². Це стало можливо завдяки розумній гіроскопічній системі навігації, ширшій площі очищення та більшій швидкості роботи. Magnum Junior стане гарним рішенням для великих домашніх басейнів або комерційних басейнів.»

 

Придбати Aquabot Magnum Junior з безкоштовною доставкою по Києву та Україні можна в нашому інтернет-магазині. Ми приймаємо до оплати банківські картки Visa / MasterCard, працюють системи безвідсоткового розтермінування.

 

З’явилися питання?

Телефонуйте або завітайте до нашого шоуруму:

(097) 578-74-01

(063) 418-14-51

Виробник Ізраїль
Призначення Домашні басейни, Громадські басейни
Площа басейну, м2 200
Довжина басейну, м 20
Поверхні для прибирання Дно, Стіни, Ватерлінія
Продуктивність, м³/год 19
Фільтрація води (мікрони) 2
Керування Пульт
Живлення Від мережі
Довжина кабелю живлення, м 19
Ємність акумулятора
Особливості Датчик виходу з басейну
Гарантія 36 місяців
Комплектація Інструкція, Гарантійний талон, Дисконтна картка, Картридж з мікрофібри - 2 шт., Візок для транспортування та зберігання, Пульт
Хто виробник та на яку площу розрахований?
Відповісти
Олександре, доброго дня!
Країна виробник Ізраїль, робот розрахований на прибирання басейнів площею до 200 м.кв.!
Гарного дня!
Відповісти
Робот дуже подобається, очищає басейн швидко та якісно.
Дуже задоволений покупкою, дякую за консультацію!
Відповісти
Дмитре, доброго дня!
Дякуємо за відгук.
Раді, що змогли допомогти, звертайтесь!
Гарного дня.
Відповісти
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати

Робот пилосос для басейнів Aquabot Magnum Junior

Артикул 12566
В наявності
178 794 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Швидке замовлення

Вартість доставки

  • на суму більше 2000 грн — безкоштовно;
  • на суму менше 2000 грн  — 99 грн.

В більшості випадків ми виконуємо доставку в день замовлення.

  • готовкою кур'єру;
  • Visa/MasterCard кур'єру;
  • Visa/MasterCard на сайті;
  • безготівковий розрахунок;
  • накладений платіж;
  • Оплата Частинами .

Обмін або повернення товару протягом 14 днів з моменту покупки згідно Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 9)

Повернення товарів неналежної якості здійснюється після підтвердження висновком експертизи (сервісного центру) відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991  № 1023-XII (Розділ II, стаття 8).

Вгору