Укр
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 11:00–15:00

Нд: вихідний

0

Hobot 198 — оновлена модель у лінійці роботів для миття вікон. Hobot 198 призначений для миття вікон будь-якого розміру та чудово підходить як для домашнього використання, так і для комерційного. З Hobot вам більше не доведеться забиратися на висоту і висовуватися з вікон — довірте цю стомливу і небезпечну справу своєму новому помічникові-роботу.

Основна відмінність Hobot 198 від попередніх моделей полягає в тому, що тепер ви можете керувати роботом прямо з телефону за допомогою програми.

Hobot 198 підходить для миття будь-яких вертикальних та горизонтальних поверхонь, в тому числі — рельєфних та текстурних.

 

Хобот 198

Миття вікон вручну асоціюється з тривалим і важким процесом, що потребує безліч зусиль, а послуги клінінгових компаній коштують чимало. До того ж якість ручного миття може бути недостатньо високою, часто залишаються розводи. У всіх цих випадках мийник скла Hobot-198 буде незамінним.

Принцип роботи Hobot 198 є досить простим. Вакуумна турбіна (як у пилососі) створює тягу, завдяки якій робот присмоктується до поверхні. Сила всмоктування досить велика: ви можете причепити до робота вантаж вагою 7 кг, і це не вплине на його роботу. Робот-мийник має дві ноги-подушечки, які обертаються навколо своєї осі та створюють чистильне зусилля на поверхні. Обертаючи по черзі то одну, то іншу подушечку, Hobot 198 може вільно пересуватися по горизонталі та по вертикалі.

Керування роботом можливе як з пульта дистанційного керування, так і за допомогою додатку на телефоні. Ви можете запустити Hobot натисканням лише двох кнопок! Робочі серветки Hobot 198 є багаторазовими, їх можна прати у пральній машині. Серветки легко кріпляться до робота та за потреби змінюються. У комплекті з роботом ви отримуєте 14 мікрофібрових серветок. Такої кількості достатньо, щоби вимити всі вікна в будинку за один підхід.

Після запуску в роботу Hobot 198 самостійно обчислить розміри вікна та приступить до прибирання. У процесі очищення робот кілька разів проходить кожне місце поверхні, забезпечуючи таким чином ідеальний результат.

Алгоритми роботи керуються системою штучного інтелекту нової версії AI-Technology 2.1. Нова версія програмного забезпечення зробила робота ще ефективнішим.

Нема потреби зупиняти та вимикати робота вручну. Після завершення прибирання Хобот автоматично повертається в точку старту та видає звуковий сигнал.

Робот-мийник Hobot 198 може виконувати чистку як у сухому режимі, так і з застосуванням мийного засобу. Достатньо просто змочити мікрофіброві серветки будь-яким розчином для чищення, і ви отримаєте ідеальний результат.

Хобот 198 може працювати на різних поверхнях: кахель, плитка, рельєфне скло, підлога, глянсові меблі, скляні перегородки, дзеркала тощо. Кожен господар знайде йому застосування в оселі.

Робот підходить для будь-якої товщини скла, ним також можна вимити поверхні з невеликою кривиною.

При цьому Hobot-198 оздоблений спеціальною системою, яка відчуває краї поверхні. Можна не перейматися, що робот зіслизне з краю столу й впаде, позаяк спеціальний сенсор простежить за безпекою.

Робот-мийник має спеціальну резервну батарею на випадок, якщо живлення перерветься під час роботи. Тобто якщо випадково висмикнути шнур з розетки, то Hobot 198 не впаде, а просто переключиться на резервне живлення і подасть звуковий сигнал.

Швидкість роботи нового Hobot 198 значно збільшилася в порівнянні з попередніми моделями. Тепер при дворазовому проході робот вимиє 1 м² скла за 4 хвилини. При цьому рівень шуму став відчутно нижчим. З метою максимальної безпеки робот-прибиральник комплектується страхувальним тросом, який рекомендується використовувати під час роботи на великій висоті.

 

На нашому сайті ви можете купити Hobot 198 з безкоштовною доставкою по Києву та всій Україні. До оплати приймаються банківські картки Visa / MasterCard.

Також пропонуємо послугу домашнього тест-драйву! Якщо у вас залишилися сумніви щодо ефективності Hobot 198 — замовте тест Драйв просто додому! Ви зможете оцінити ефективність його роботи в «польових умовах» та зробити висновки про доцільність покупки.

 

З’явилися питання?

Телефонуйте або завітайте до нашого шоуруму:

(097) 578-74-01

(063) 418-14-51

 

Бренд Hobot
Країна Тайвань
Поверхня Плитка, Скло
Габарити 295 x 148 x 95 мм
Форма серветки Кругла
Рухомі серветки

Додатково натирають поверхню, а не лише повторюють маршрут руху робота

Є
Подача мийного засобу
Робот може самостійно наносити миючий засіб у важкодоступних частинах вікна.
Немає
Керування смартфоном
Робот підключається до мобільного додатку по bluetooth. Програма дублює функції пульта керування.
Є
Пульт керування +
Швидкість прибирання 1 кв. метр – 4 хвилини
Сила фіксації, РА Не вказано виробником
Батарея Li-Ion
Страхувальний трос 4.5 м
Кабель подовжувач 4.5 м
Джерело живлення Від мережі 220В
Дизайн Чорний
Гарантійний термін 24 місяці
В комплекті Інструкція, Батарейки – 2 шт., Гарантійний талон, Дисконтна картка, Запасні кільця – 2 шт., Запасні серветки – 6 пар., Кабель та блок живлення, Пульт керування
Вікна мие задовільно, гарне придбання
Відповісти
От кого гарантия?
Відповісти
Доброго дня, Антоне!
Усі роботи на нашому сайті мають гарантії від офіційних сервісних центрів.
Відповісти
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати

Робот для миття вікон Hobot 198

Артикул Hobot-198
Немає в наявності
10 799 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Вартість доставки

  • на суму більше 2000 грн — безкоштовно;
  • на суму менше 2000 грн  — 99 грн.

В більшості випадків ми виконуємо доставку в день замовлення.

  • готівкою кур'єру;
  • Visa/MasterCard кур'єру;
  • Visa/MasterCard на сайті;
  • безготівковий розрахунок;
  • накладений платіж;
  • Оплата Частинами.

Обмін або повернення товару впродовж 14 днів з моменту покупки згідно Закону України "Про захист прав споживачів"  від 12.05.1991 № 1023-XII (Розділ II, Стаття 9)

Повернення товарів неналежної якості відбувається після підтвердження висновком експертизи (сервісного центру) згідно Закону України "Про захист прав споживачів"  від 12.05.1991 № 1023-XII (Розділ II, Стаття 8)

Вгору