Укр
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 11:00–15:00

Нд: вихідний

0

Hobot 268

 

Hobot 268 — новий і найдосконаліший робот для миття вікон. Робот призначений для вологого та сухого миття вертикальних та горизонтальних поверхонь: вікон, скляних перегородок, дзеркал, кахельних стін, підлог та інших поверхонь. Робот-мийник HoBot 268 може вимити шибки будь-якого розміру: від звичайних домашніх вікон до великих панорамних вітрин. Причому використовувати робот можна як усередині приміщень, так і ззовні.

HoBot 268 не потребує ручного керування. Достатньо натиснути кнопку на пульті, й інтелектуальний робот-мийник сам визначить розміри вікна та найкращий алгоритм роботи.

З HoBot 268 ви назавжди забудете про ручне миття вікон — виснажливу та небезпечну працю.

 

Хобот 268

Під час розробки Hobot 268 інженери врахували досвід попередніх моделей, а також побажання та відгуки користувачів. В результаті вийшов продуктивний, швидкий та безпечний робот для миття вікон.

HoBot 268 тримається вертикально завдяки вакуумній турбіні, яка присмоктує робот до поверхні скла. Потужність турбіни настільки велика, що робот може утримати вантаж вагою 7 кг (при вазі робота 1,2 кг).

Новий Hobot 268 квадратної форми, що дозволяє краще прибирати в кутах і вздовж рами, не залишаючи «мертвих зон».

Після включення робота штучний інтелект обчислює параметри вікна і починає миття. HoBot 268 рухається зигзагами, і проходить кожне місце кілька разів для максимального ефекту. Робот переміщається за допомогою спеціальних гумових коліс, прибирання забезпечує серветка з мікрофібри на внутрішній стороні робота.

 

У комплект робота для вікон входять два типи серветок:

  • жовта — для вологого миття, відмивання основного бруду;
  • синя — для сухого полірування та доведення до ідеалу.

 

Серветки HoBot 268 виготовлені із міцної мікрофібри — технологічного матеріалу, який вбирає бруд, а не розмазує його. Серветки є багаторазовими та легко перуться в машині. Як мийний засіб можна використовувати звичайну рідину для очищення скла.

Серветка кріпиться на спеціальну панель, яка закріплена на пружинах, — таким чином досягається додаткове зусилля для відтирання засохлого бруду. Крім того, така конструкція дозволяє мити ребристі та шорсткі поверхні, а також поверхні з невеликою кривизною.

Hobot 268 оздоблений спеціальними лазерними датчиками, які дозволяють роботу «відчувати» краї поверхні. Це дозволяє безпечно мити дзеркала, столи та інші поверхні без рами. Крім цього датчики стежать за силою зчеплення з поверхнею. Якщо з якихось причин сила зчеплення недостатня, робот зупинить роботу та подасть звуковий сигнал.

HoBot 268 має резервну батарею на випадок, якщо живлення буде перервано. Якщо ви випадково вимкнете робот з розетки, він не впаде, а просто переключиться на резервну батарею.

Робот HoBot 268 миє 1 м² скла за 2,4 хвилини. Така продуктивність дозволяє швидко вимити всі вікна в будинку. Для максимальної безпеки Hobot 268 комплектується страхувальним тросом. Трос рекомендується використовувати під час роботи на великій висоті.

 

Купити Hobot 268 з безкоштовною доставкою по Києву та Україні можна у нашому інтернет-магазині. Наш інтернет-магазин приймає до оплати банківські картки Visa / MasterCard.

Якщо ви бажаєте переконатися в надзвичайній ефективності Hobot 268, замовте домашній тест-драйв робота-мийника! Під час такого тест-драйву у вас буде можливість упевнитися в його зручності та ефективності у ваших умовах.

 

З’явилися питання?

Телефонуйте або завітайте до нашого шоуруму:

(097) 578-74-01

(063) 418-14-51

 

Бренд Hobot
Країна Тайвань
Поверхня Плитка, Скло
Габарити 240 х 240 х 100 мм
Форма серветки Квадратна
Рухомі серветки

Додатково натирають поверхню, а не лише повторюють маршрут руху робота

Немає
Подача мийного засобу
Робот може самостійно наносити миючий засіб у важкодоступних частинах вікна.
Немає
Керування смартфоном
Робот підключається до мобільного додатку по bluetooth. Програма дублює функції пульта керування.
Немає
Пульт керування +
Швидкість прибирання 1 кв. метр – 2 хвилини
Сила фіксації, РА Не вказано виробником
Батарея Li-Ion
Страхувальний трос 4.5 м
Кабель подовжувач 4.5 м
Джерело живлення Від мережі 220В
Дизайн Білий
Гарантійний термін 24 місяці
В комплекті Інструкція, Батарейки – 2 шт., Гарантійний талон, Дисконтна картка, Запасні серветки – 6 шт., Кабель та блок живлення, Пульт керування
Доброго дня) порадьте, будь ласка, альтернативу даному роботу
Відповісти
Доброго дня, Лідіє!
Враховуючи гарну знижку та подарунки до BLACK FRIDAY це прям дуже гарна пропозиція. У цьому ціновому сегменті кращих варіантів просто немає!
Відповісти
Яка різниця між моделями 268 і 288?
Відповісти
Добрий день. Дуже класний робот. Ні за що не жалкую, що його купила. Коли він миє вікна, я від нього не відзожу, страшнувато, що впаде, але такого не було. У мене були дуже брудні вікна, сила ще минулого року, спочатку пройшлася своєю ганчіркою, потім чуже прибирання, потім з миючим засобом. Вікна прозорі, миє добре. Дякую за такого помічника. Рекомендую.
Відповісти
Доброго дня, Юліє!
Дякуємо вам за дуже приємний і позитивний відгук)
Гарного вам дня)
Відповісти
Задоволена, готую їжу , а він працює👍
Відповісти
Доброго дня, Ірино!
Роботи все більше допомагають нам у житті.
Дякуємо за відгук!
Відповісти
Это топ за свои деньги!
Відповісти
Вітаю!
Ольга, цілком з вами погоджуюсь!
Дякуємо за відгук!
Відповісти
Отлично моет окна, я довольна!
Відповісти
Доброго дня, Ірино!
Дякуємо за відгук!
Відповісти
Новий відгук чи коментар
Оцініть товар
Надіслати

Робот для миття вікон Hobot 268

Артикул Hobot-268
В наявності
7 940 грн
10 800 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
Швидке замовлення

Вартість доставки

  • на суму більше 2000 грн — безкоштовно;
  • на суму менше 2000 грн  — 99 грн.

В більшості випадків ми виконуємо доставку в день замовлення.

  • готівкою кур'єру;
  • Visa/MasterCard кур'єру;
  • Visa/MasterCard на сайті;
  • безготівковий розрахунок;
  • накладений платіж;
  • Оплата Частинами.

Обмін або повернення товару впродовж 14 днів з моменту покупки згідно Закону України "Про захист прав споживачів"  від 12.05.1991 № 1023-XII (Розділ II, Стаття 9)

Повернення товарів неналежної якості відбувається після підтвердження висновком експертизи (сервісного центру) згідно Закону України "Про захист прав споживачів"  від 12.05.1991 № 1023-XII (Розділ II, Стаття 8)

Вгору