Укр
Додати товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 11:00–15:00

Нд: вихідний

0

Роботи для миття вікон Xiaomi HUTT

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче
Відображення:

Роботи мийники вікон Xiaomi HUTTРоботи мийники вікон Xiaomi HUTT

 

Xiaomi HUTT — мийники вікон від китайської компанії HUTT. З 2016 року бренд займається розробкою та виготовленням високотехнологічних гаджетів, які допомагають  автоматизувати рутинне домашнє прибирання.

Робот для вікон позбавить вас такого монотонного заняття як миття шибок, й допоможе без зайвих зусиль утримувати вікна в чистоті.Також мийника можна використовувати для очищення різноманітних вертикальних поверхонь, як от скляних перегородок, дзеркал, кахлю, душових кабін.

 

Основні характеристики роботів для миття вікон Xiaomi HUTT

Працюють від мережі

Мийники вікон працюють від мережі 220 В. Для цього вони обладнані блоком живлення й мережевим кабелем з захищеним роз'ємом: кабель закручується в посадкове місце, що гарантує його надійну фіксацію. Відтак робот мийник вікон HUTT завжди підключений до електроживлення.

Роботи також оснащені вбудованим акумулятором: якщо раптово зникне електрика в мережі, мийник зможе працювати ще впродовж 20 хвилин, живлячись від акумулятора. Водночас гаджет подаватиме гучний звуковий сигнал, щоби його якнайшвидше зняли з вікна або підключили до живлення.

Датчики

Мийник вікон оснащений лазерними датчиками, які сканують навколишній простір й допомагають розпізнавати перешкоди, такі як рами, віконні ручки.

Сенсори точно визначають краї поверхні й не дають роботу зіслизнути вниз, відтак ви можете безпечно використовувати мийника навіть на безрамкових поверхнях.

Траєкторія руху

В процесі очищення  пристрій рухається зигзагом. Завдяки такому способу проходу мийник ідеально відмиває поверхні від бруду та якісно видаляє розводи.

Xiaomi HUTT Якісне миття скла вздовж рамЗахист від падіння

Кожна модель комплектуються страхувальним тросом, завдяки якому роботи можуть безпечно працювати на зовнішній стороні вікна або на великій висоті. І навіть якщо вимкнеться електрика й акумулятор буде розряджений, мийник не впаде з вікна.

Керування гаджетом

Робот для миття вікон Xiaomi HUTT легко керується кнопками на корпусі або за допомогою пульта ДК, який входить до комплекту пристрою.

 

Особливості нових моделей роботів для миття вікон Xiaomi HUTT

Якісне миття периметра скла вздовж рам

Під час миття вікон пристрій рухається зигзагом, імітуючи рухи людини. Такий спосіб пересування дозволяє роботу наближатись до рами на максимально близьку відстань й допомагає якісно відмивати шибки.

Тонкий корпус

Робот має компактні габарити й тонкий корпус, завдяки чому його зручно використовувати у вузьких, важкодоступних місцях, наприклад на вікнах із ґратами.

Доступна ціна

Роботи мийники вікон Xiaomi HUTT, порівняно з аналогічними моделями конкурентів, мають доступну вартість. Попри бюджетну ціну, гаджети за своїми технічними характеристиками та кількістю функцій не поступаються відомим брендам.

 

З’явилися питання?

Телефонуйте або завітайте до нашого шоуруму:

(097) 578-74-01

(063) 418-14-51

  • Робот мийник вікон Xiaomi HUTT DDC5 DDC5 в Україні – SmartRobot.ua
    1% на ЗСУ

    1% від суми йде на підтримку ЗСУ

    4
    3
    9 449 грн
    8 499 грн
  • Робот мийник вікон Xiaomi HUTT DDC55 DDC55 в Україні – SmartRobot.ua
    1% на ЗСУ

    1% від суми йде на підтримку ЗСУ

  • Робот мийник вікон Xiaomi HUTT C6 C6 в Україні – SmartRobot.ua
    1% на ЗСУ

    1% від суми йде на підтримку ЗСУ

    4
    3
    12 499 грн
    10 499 грн
  • Робот мийник вікон Xiaomi HUTT W8 W8 в Україні – SmartRobot.ua
    1% на ЗСУ

    1% від суми йде на підтримку ЗСУ

    4
    3
    14 449 грн
    12 499 грн
Вгору