Звичайним апаратом не завжди зручно користуватися, тому ручний пилосос на акумуляторі — гарний помічник для дрібних побутових завдань.

Потрібно лише зарядити акумулятор і його вистачить на 20-25 хвилин роботи.

Рекомендуємо купити ручний пилосос для дому ZH-X5 для дому, офісу, дачі або гаража.

Кращий ручний пилосос для дому

 

Технічні характеристики

Модель ZH-X5 — компактна й зручна у використанні. Допоможе прибрати пил і сміття з тих місць, куди через великий розмір складно дістатися стандартному пилососу. Повного заряду вистачає на 20-25 хвилин прибирання. У комплекті є зручна щілинна насадка: з її допомогою легко пробиратися у важкодоступні місця (під меблі, між батареями, у верхніх кутах вікон). Насадка з м'якою щетиною допоможе прибрати пил, волосся та шерсть тварин з м'яких меблів, не пошкоджуючи оббивку.

Прибирання без дротів

Ручний міні пилосос важить 400 грамів (як два iPhone 11 Pro Max) — прибираючи сміття однією рукою, ви не втомитеся за 20 хвилин. До того ж пристрій працює від акумулятора, а не дроту, який постійно плутається під ногами під час прибирання.

Чим корисний ручний пилосос для дому на акумуляторі?

Буде корисний у тих випадках, коли немає доступу до мережі 220 В, або для прибирання у важкодоступних місцях. Як прибрати павутину зі стелі та стін, щоби не мучитись зі звичайною трубою від пилососу? Правильно — використовувати маленький ручний пилосос.

 

Переваги ручних моделей:

Компактний розмір: легко тримати в руці, поміститься на полиці. Не потрібно шукати місце в квартирі чи будинку, куди поставити апарат після прибирання.

Легкий та маневровий: буде зручно прибирати павутину зі стін і далеких кутів вікон завдяки ергономічній ручці й легкій вазі агрегату.

Де можна використати?

Для прибирання салону авто

Подовжувачі та шнури — не найкращі компаньйони під час наведення порядку. Постійно плутаються під ногами, вимагають акуратного поводження, а головне мережі з напругою 220 В. Якщо потрібно пропилососити салон автомобіля в гаражі, брати з собою громіздкий пилосос незручно. А ось акумуляторний прилад не займає багато місця й працює автономно.

Для прибирання карнизів та інших важкодоступних місць

Потрібно зібрати пилюку під стелею, біля віконних укосів чи на високих полицях? Стаціонарним пилососом прибирати в цих місцях незручно: потрібно тримати в руках важку трубу й намагатися зібрати сміття. Автономний ручний пилосос на акумуляторі вирішить цю проблему.

Підтримуйте чистоту в оселі без зусиль

Якщо у вас вдома є звичайний або роботизований пилосос, варто купити компактний пилосос на акумуляторі. Забудьте про складне й незручне прибирання пилу та павутини: зарядіть батарею, надягніть відповідну насадку й приберіть набридливе сміття за кілька хвилин.